Manuscript?

Manuscripten gevraagd ?

logo-klein1. Stuur alleen manuscripten die aansluiten bij de aandachtsgebieden van Just Publishers. Als u verder op onze site kijkt, krijgt u daar een goede indruk van.

2. Stuur uw manuscript alléén als ook de mensen in uw omgeving vinden dat het inhoudelijk onderscheidend is en daarom kans maakt om te worden uitgegeven voor een breder publiek.

3. Stuur ons geen manuscript met de vraag of we nog tips en adviezen hebben.
Als u nog steeds van mening bent dat uw werk de moeite waard is voor een breder publiek kunt u uw manuscript naar Just Publishers sturen. Hiervoor hebben wij een paar aandachtspunten;

1. Stuur uw compleet getypte manuscript samen met een samenvatting + literatuuropgave en een brief waarin u uitlegt wie u bent en waarom u juist dit manuscript naar Just Publishers verstuurt.

2. Gelieve geen manuscripten per e-mail sturen.

3. Verstuur uw manuscript in een voldoende gefrankeerde enveloppe.

4. Als u uw manuscript na afwijzing terug wilt hebben dient u een voldoende gefrankeerde retourenveloppe met daarop uw adres mee te zenden. Een manuscript zonder retourenveloppe wordt niet teruggezonden.

5. Just Publishers is niet aansprakelijk voor verloren gegane manuscripten.

6. Het kan een aantal weken duren voor u van de redactie antwoord krijgt. Als uw manuscript door de redactie is gelezen en is afgewezen kunt u niet corresponderen en/of telefonisch contact opnemen over de reden van afwijzing.

7. Herziene versies van uw manuscript nemen wij geen tweede keer in behandeling.

8. De uitgeverij heeft geen bewaarplicht voor ingezonden manuscripten of boeken.
Just Publishers gaat er vanuit dat u het bovenstaande goed heeft doorgenomen. Graag zien we uw manuscript tegemoet.

Just Publishers t.a.v. De redactie